Agenda

Evenement details:

 • Welkom

  VCE Westerveld is een gezellig en modern orkest in de Gemeente Westerveld. Het orkest bestaat uit ongeveer 60 enthousiaste leden, jong en oud, die het leuk vinden om samen muziek te maken. Ons orkest bestaat uit een modern fanfare orkest, een opleidingsorkest (voor jeugd en beginnende volwassenen), Blaoskapel de Zendestriekers en een Saxofoonensemble.

  VCE Westerveld organiseert ook tal van andere activiteiten zoals het bezoeken van basisscholen, voorspeelmiddagen en diverse concerten in de regio. Daarnaast verlenen wij onze medewerking aan concerten in verzorgingshuizen of tijdens andere evenementen.

  Het repertoire van het orkest is breed: van klassiek tot marsen, van de roaring twenties tot de Flower Power, van film- tot musicalmuziek en van Adele tot Armin van Buuren.

  Bekijk onze site voor de mogelijkheden of kom langs tijdens één van onze concerten of repetities. We ontmoeten u graag!


  NIEUWS:

  Publiek geniet volop van VCE Westerveld

  Een bijna uitverkochte zaal in Rabotheater de Meenthe voor orkest VCE Westerveld die zaterdag samen met regionaal talent nummers uit de Top2000 ten gehore bracht aan het publiek.

  Het moderne orkest deed dit op eigen wijze; losjes, met humor, improvisatie en interactie met het publiek. Elk nummer mocht rekenen op een enthousiast applaus van de zaal.

  Lees meer...


   

Vind je dit leuk? Deel het dan!