Word lid

VCE Westerveld verwelkomt graag nieuwe leden. Twijfel je nog over het aansluiten bij onze vereniging of bent je gewoon nieuwsgierig geworden? Kom dan op een dinsdagavond eens kijken of meespelen of neem eens contact op met onze secretaris. Wij repeteren in Dorpshuis ‘Oens Huus’ in Wapse.

Kun je al een instrument spelen, dan kun je gelijk aansluiten bij het groot orkest. Voor beginnende jeugd en volwassenen is er het opleidingsorkest. Niet zelden gebeurt het dat volwassenen een instrument willen leren bespelen en daarin ervaring op willen doen. Bespeel je al een instrument maar wil je een ander instrument leren bespelen? Dan is dit orkest ook daarvoor heel geschikt.
Iedereen is van harte welkom om eens vrijblijvend een kijkje te komen nemen.

Het jeugd-/opleidingsorkest repeteert van 18:45 uur tot 19:45 uur.
Het groot orkest repeteert van 20:00 uur tot 22:00 uur.

Kom eens langs en ervaar de muzikaliteit, maar ook de gezelligheid van onze vereniging!

Vind je dit leuk? Deel het dan!