Agenda

In de onderstaande agenda vind je de concerten/evenementen die op ons programma staan. De verdere gegevens over de concerten, zoals de exacte tijd, locatie, programma en kaartverkoop bevinden zich in een link achter het concert. Als je daarop klikt zijn alle gegevens voor zover bekend beschikbaar.

* Onderstaande data en tijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen!

mrt
    17:00

Wij willen jullie vragen om het oud papier voor 17:00 uur gebundeld aan de weg te zetten en het liefst zo veel mogelijk per straat, op een paar centrale punten en/of aan dezelfde kant van de weg neer te zetten.

Zo hoeven we minder vaak te stoppen, dit is veiliger voor de ophalers. We hopen op uw medewerking!

• zo
    mrt
    Diever & Wapserveen

Muzikale begeleiding van verschillende Palmpaasoptochten in de regio.

• di
    19:45de Brink, Vledder

Ook dit jaar zullen we de Dodenherdenking op 4 mei in Vledder muzikaal ondersteunen vanaf 19:45 uur bij de herdenkingssteen op de Brink

jun
    Diever

Het festival is een eerbetoon aan de bekende Nederlandse filmmaker Bert Haanstra.

jun

zo
    Huis van Weldadigheid, Frederiksoord

Tijdens het Corsoweekend in Frederiksoord zullen wij zoals elk jaar het parkeren verzorgen.

• vr
    22:00Pancratiuskerk, Diever