Agenda

In de onderstaande agenda vind je de concerten/evenementen die op ons programma staan. De verdere gegevens over de concerten, zoals de exacte tijd, locatie, programma en kaartverkoop bevinden zich in een link achter het concert. Als je daarop klikt zijn alle gegevens voor zover bekend beschikbaar.

* Onderstaande data en tijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen!

• do
    Ogterop, Meppel

Univé Relatieconcert met optredens van:

• Slagwerkensemble Sempre Sereno
    • Swinging Stones
    • Orkest VCE Westerveld

Presentatie en gastoptreden: Ken Besuijen.

• vr
    05:30

Muzikale kerstochtend-rondgang in de dorpen van de oude gemeente Vledder en in Wapse en Wapserveen.

20:00Dorpshuis Oens Huus, Wapse

Januari is meespeelmaand bij VCE Westerveld! Iedereen die het leuk lijkt kan dan meespelen met ons moderne orkest. Luisteren mag natuurlijk ook.

Wil je het muziek maken weer op pakken, ben je op zoek naar een (ander) orkest, sta je aan het begin van een muzikale carrière of ben je gewoon nieuwsgierig? Iedereen is welkom tijdens de VCE Meespeelmaand!

Stuur je vooraf een berichtje? Dan zorgen we dat er evt. een instrument en koffie/thee voor je klaar staat.

• zo
    mrt
    Diever, Wapse & Wapserveen

Muzikale begeleiding van verschillende Palmpaasoptochten in de regio.

19:45de Brink, Vledder

Ook dit jaar zullen we de Dodenherdenking op 4 mei in Vledder muzikaal ondersteunen vanaf 19:45 uur bij de herdenkingssteen op de Brink

jun
    Diever

Het festival is een eerbetoon aan de bekende Nederlandse filmmaker Bert Haanstra.

zo
    Huis van Weldadigheid, Frederiksoord

Tijdens het Corsoweekend in Frederiksoord zullen wij zoals elk jaar het parkeren verzorgen.

• vr
    22:00Pancratiuskerk, Diever