Agenda

In de onderstaande agenda vind je de concerten/evenementen die op ons programma staan. De verdere gegevens over de concerten, zoals de exacte tijd, locatie, programma en kaartverkoop bevinden zich in een link achter het concert. Als je daarop klikt zijn alle gegevens voor zover bekend beschikbaar.

* Onderstaande data en tijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen!

• zo
    11:00Onderweg

Na het grote succes van de Mozaïek(fiets)route in 2020 organiseert het Corso Frederiksoord ook dit jaar weer een Mozaïekroute, dit keer in een XXL-vorm!

Zondag 12 september kunt u de route door Frederiksoord en omliggende dorpen fietsend of wandelend afleggen en alle mozaïeken van dichtbij bekijken.

De Mozaïekroute XXL start vanaf 11.00 uur en zal tot 17.00 uur duren.
    U kunt zelf uw start- en eindpunt bepalen.

Er zijn leuke activiteiten voor jong en oud en langs de route staan diverse foodtrucks waar bezoekers terecht kunnen voor een hapje, een drankje of een verkoelend ijsje.

• zo
    14:00Muziekkoepel | Park Rams Woerthe

20 STE EDITIE KORNELIS KOPJE CULTUUR OP 10,11 EN 12 SEPTEMBER 2021

Steenwijk wordt het tweede weekend van september weer hét culturele hart van de regio. Het Uitfestival Kopje Cultuur neemt je mee in de cultuur van de Kop van Overijssel en ver daarbuiten. Het brengt Uitmarkt, Monumentendag en Straattheaterfestival samen en laat publiek van jong tot oud de cultuur beleven.

Overal in de stad barst het van de activiteiten op het gebied van muziek, theater, dans en unieke acts. Bekijk optredens van professionele landelijke en internationale groepen, volg workshops en bezoek speciaal voor het festival gemaakte producties, activiteiten, exposities en inloop concerten gemaakt door regionale verenigingen en amateur-groepen.

Geniet van al het veelzijdige talent dat Steenwijk rijk is tijdens het Kopje Cultuur Festival.
    Jaarlijks wordt het bezocht door ruim 25.000 bezoekers. Het brede publiek beleeft het festival als bijzonder, feestelijk, hoogstaand en cultureel en dat allemaal gratis toegankelijk. Dat mag je niet missen!

• vr
    22:00Pancratiuskerk, Diever
  • za
    jun
    Diever

Het festival is een eerbetoon aan de bekende Nederlandse filmmaker Bert Haanstra.