Agenda

In de onderstaande agenda vind je de concerten/evenementen die op ons programma staan. De verdere gegevens over de concerten, zoals de exacte tijd, locatie, programma en kaartverkoop bevinden zich in een link achter het concert. Als je daarop klikt zijn alle gegevens voor zover bekend beschikbaar.

* Onderstaande data en tijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen!

• vr
    Wapse

Door Blaoskapel de Zendestriekers

• vr
    22:00Pancratiuskerk, Diever
  • za
    05:30Oude gemeente Vledder + Wapse(rveen)
    17:00

Wij willen jullie vragen om het oud papier voor 17:00 uur gebundeld aan de weg te zetten en het liefst zo veel mogelijk per straat, op een paar centrale punten en/of aan dezelfde kant van de weg neer te zetten.

Zo hoeven we minder vaak te stoppen, dit is veiliger voor de ophalers. We hopen op uw medewerking!

feb

mrt

• wo

Diever

Door Blaoskapel de Zendestriekers

jun
    Diever

Het festival is een eerbetoon aan de bekende Nederlandse filmmaker Bert Haanstra.

jun

20:00Rabotheater De Meenthe, Steenwijk