Agenda

In de onderstaande agenda vind je de concerten/evenementen die op ons programma staan. De verdere gegevens over de concerten, zoals de exacte tijd, locatie, programma en kaartverkoop bevinden zich in een link achter het concert. Als je daarop klikt zijn alle gegevens voor zover bekend beschikbaar.

20:00Dorpshuis Oens Huus, Wapse

Januari is meespeelmaand bij VCE Westerveld en dan kan iedereen die het leuk lijkt meespelen met ons moderne orkest. Wil je het muziek maken weer op pakken, ben je op zoek naar een (ander) orkest, sta je aan het begin van een muzikale carrière of ben je gewoon nieuwsgierig? Iedereen is welkom tijdens de VCE Meespeelmaand!

20:00Gemeentehuis te Diever

Dit jaar geeft VCE Westerveld geen kerstconcert, maar is er gekozen voor een ‘Nieuwjaarsconcert’. Op zaterdag 19 januari is iedereen welkom om 20:00 uur in het gemeentehuis in Diever.

feb
    mrt
    mrt
    jun
    20:00De Meenthe, Steenwijk
Vind je dit leuk? Deel het dan!