VCE opent het Shake festival!

Het festival Shake is twee dagen gezelligheid in Diever met muziek, theater en lekker eten en drinken. Festivalhart is het ShakePlein rondom de Tourist Info aan de Bosweg.

Op vrijdag 2 juni start het festival met theatervoorstellingen – ShakeLabs – op verschillende plekken in het dorp. Na deze eerste theaterronde komt iedereen samen op het ShakePlein waar het festival muzikaal én theatraal wordt geopend met een unieke openingsvoorstelling door Roestvrij Theater i.s.m. VCE Westerveld.

Op zaterdag 3 juni kunnen basisschoolkinderen kennismaken met verschillende aspecten van theater tijdens een workshopmiddag, afgesloten door een voorstelling.

Onder het genot van een hapje en een drankje van verschillende foodtrucks slaan we een brug naar het avondprogramma met muziek en entertainment op het ShakePlein en de verschillende ShakeLabs in het dorp.

Meer info via: https://shakefestival.nl/

Let’s Shake!

Kom naar het Shakefestival in Diever en laat je omarmen door muziek, theater, kunst, lekker eten en drinken en vooral gezelligheid. Sfeer, kwaliteit, toegankelijkheid en verbinding staan voorop tijdens dit dorpsfeest voor íedereen.